Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

Όλο το περιεχόμενο του ηλεκτρονικού καταστήματος, συμπεριλαμβανομένων και των διακριτικών τίτλων, σημάτων, εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων κλπ. αποτελούν την πνευματική ιδιοκτησία του jasmineart.gr e-shop και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, μεταφορά ή δημιουργία παράγωγης εργασίας με βάση το περιεχόμενο αυτό ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του ηλεκτρονικού καταστήματος. Η αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης έγγραφης συναίνεσης της επιχείρησης μας.

Ασφάλεια του e-shop και των συναλλαγών σας

To jasmineart.gr χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL, με κρυπτογράφηση 128-bit (την πιο ισχυρή σήμερα), για ασφαλείς online εμπορικές συναλλαγές. Με αυτόν τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες οι προσωπικές σας πληροφορίες, συμπεριλαμβάνοντας τον αριθμό της πιστωτικής κάρτας, το όνομα και την διεύθυνση σας, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά την μεταφορά τους στο Internet.

Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer), είναι σήμερα το παγκόσμιο standard στο διαδίκτυο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων (web sites) στους δικτυακούς χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των δικτυακών χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (web servers). Μία κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία απαιτεί όλες τις πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ ενός πελάτη και ενός εξυπηρετητή (server) να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας έτσι προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους. Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL, προστατεύονται από έναν μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχτεί κατά την μεταφορά.

Προσωπικά Δεδομένα

Αναγνώριση πελάτη
Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή σας είναι δύο:

  • Κωδικός Εισόδου (Username)
  • Προσωπικός Μυστικός Κωδικός Ασφαλείας (Password)

Οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρείτε σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία. Σας δίνεται η δυνατότητα να μεταβάλετε τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password) όσο συχνά επιθυμείτε. Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς μέσω των ανωτέρω κωδικών και είστε αποκλειστικά υπεύθυνος για την διατήρηση της μυστικότητας του από τρίτα πρόσωπα.

Σε περίπτωση απώλειας του ή διαρροής του θα πρέπει να προβείτε στην άμεση ειδοποίηση μας, αλλιώς το κατάστημα του LeBijouxAntique.gr δεν ευθύνεται για την χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο.

Ενημερωτικά e-mail και newsletters

Η εταιρία μας ανά τακτά χρονικά διαστήματα στέλνει ενημερωτικά email, εφόσον επιθυμείτε να λαμβάνετε τα νέα της εταιρείας. Το ίδιο ισχύει και εάν έχετε επιλέξει να εγγραφείτε στο Νewsletter. Η ενημέρωση από το jasmineart.gr γίνεται μόνο εάν εσείς επιλέξετε και για όσο χρόνο επιθυμείτε.

Η εταιρία μας δεν ευθύνεται για την αποτυχία παράδοσης των newsletter στον προορισμό τους, αν και καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια με τους ISP’s (Internet Service providers)

Τα newsletter μπορεί να καταλήξουν στο spam folder, οπότε παρακαλούμε να ελέγχετε τακτικά ότι δεν αποθηκεύονται εκεί.

Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε πλέον ενημερωτικά e-mail, παρέχεται σχετικός σύνδεσμος, και μπορείτε να μας ενημερώσετε χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας του site.

Η εταιρία μας και το jasmineart.gr χρησιμοποιούν πάροχο (3rd party company) για την αναγνώριση (tracking) των παραληπτών των newsletter. Σε καμία περίπτωση όμως δεν αποκαλύπτουμε σε τρίτους τα προσωπικά στοιχεία και τις πληροφορίες σχετικά με όνομα, επώνυμο, διεύθυνση κατοικίας κλπ.

Νέος κανονισμός προστασίας προσωπικών δεδομένων

Το jasmineart.gr ακολουθώντας τους κανόνες της Νομιμότητας, έτσι όπως αυτοί διαμορφώνονται από το νέο πλαίσιο, σας προτρέπει να επικαιροποιήσετε την επικοινωνία μας.

Σας προσκαλούμε, λοιπόν, να ασκήσετε τα νομικά σας δικαιώματα βάσει του νέου κανονισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σχετικά με την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων (GDPR). Από 25 Μαϊου 2018 απαιτείται πλέον από τον καθένα που λαμβάνει email από κάθε επιχείρηση, να επιβεβαιώσει και να ελέγξει ΞΑΝΑ την εγγραφή του.

Η επιβεβαίωσή αυτή αφορά:

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ την αποστολή ενημερωτικών email (newsletter) στη διεύθυνση email με την οποία κάνατε εγγραφή, που αφορούν προϊόντα της εταιρίας μας.

Σε καμία περίπτωση τα email αυτά δεν χρησιμοποιούνται για κάποιον άλλο σκοπό ή δίνονται σε οποιοδήποτε τρίτο πρόσωπο ή εταιρία.

Μπορείτε πολύ εύκολα και όταν το επιθυμείτε να διαγραφείτε από την λίστα μας. Σε κάθε μας email θα υπάρχει ευκρινώς το πεδίο διαγραφής.

Ακόμα μπορείτε να διαγραφείτε αποστέλλοντας email στο info@jasmineart.gr

⦁ Ο Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων (GDPR) ξεκινά στις 25 Μάιου 2018.Αν μέχρι τότε δεν έχετε απαντήσει θετικά, αυτόματα δεν θα συμπεριλάβουμε το email σας στη λίστα μας.